شگفت انگیزترین خواص دارچین برای بدن

فهرست مطالب

0
(0)

دارچین یکی از مواد غذایی بسیار محبوب است که نه تنها به خاطر طعم فوق العاده اش بلکه به خاطر عطر دلنشینش مورد استقبال بسیاری از افراد می باشد. شاید بتوان گفت یکی دیگر از ویژگی های جالب دارچین این است که هم در انواع نوشیدنی و هم در انواع خوراکی ها و غذاها قابل استفاده است. برای این که با این ماده غذایی مقوی و خواص دارچین بیشتر آشنا شوید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا نکاتی جالب را مورد بررسی قرار دهیم.

انواع دارچین و خواص دارچین

دارچین یک ماده گیاهی است که از داخل پوست درخت دارچین بدست می آید. جالب است بدانید  دارچین به دو نوع اصلی تقسیم می شود که در زیر به تفصیل توضیح داده شده است:

دارچین سیاه  

دارچین سیاه یا دارچین سیلانی یا کره ای، گیاهی است که از درخت به دست می آید. این نوع دارچین دارای طعم و بوی ملایم تری می باشد و همان دارچین واقعی است که برای نوشیدنی ها و غذاهای استفاده می کنیم.  جالب است بدانید دارچین سیاه معمولاً گران تر از دارچین چینی است و بیشتر در تهیه دسرها از آن استفاده می شود.

دارچین چینی

دارچین چینی دارای طعم و بوی قوی تری نسبت به دارچین سیاه است و معمولا در تهیه غذاها و خوراکی ها و مکمل های غذایی و هم چنین به عنوان یک ادویه معروف در پک پذیرایی لاکچری استفاده می شود. باید به این نکته آگاه باشید که بیشتر دارچین های موجود در بازارها دارچین چینی هستند  و نقطه شباهت دو دارچین مذکور در فواید استفاده از دارچین است.

خواص دارچین برای بدن

دارچین این ادویه محبوب و خوش بو،  خواص زیادی برای بدن دارد. این ادویه معمولاً به عنوان یک ضد التهاب و آنتی اکسیدان قوی شناخته می شود و می تواند در بهبود و افزایش سطح  سلامت بدن مفید باشد. برخی از خواص دارچین برای بدن عبارت اند از :

-ضد التهاب:

دارچین می تواند به عنوان یک ضد التهاب طبیعی عمل کند و به کاهش التهاب ها در بدن کمک کند.

-کنترل قند خون:

برخی تحقیقات نشان داده است که دارچین ممکن است به کنترل قند خون کمک کند و می تواند برای افرادی که دارای دیابت هستند مفید باشد. به همین دلیل پیشنهاد می شود از دارچین در سینی حلوا مجلسی نیز به دلیل خاصیت کنترل قند خون آن استفاده شود.

-کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی:

برخی از مطالعات نشان داده است که مصرف دارچین ممکن است به کاهش فشار خون و کلسترول خون کمک کند و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های  قلبی و عروقی را کاهش دهد.

-ضد میکروب و ضد قارچ:

دارچین دارای خواص ضد قارچی است که می تواند در مقابله با عفونتها و قارچ های مختلف مفید باشد.

-افزایش سطح آنتی اکسیدان ها:

دارچین دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است که می تواند در مقابله با آسیب های اکسیداتیو و پیری زودرس بدن مفید باشد. لازم به ذکر است ترکیب خواص دارچین با خواص خرما پیارم می تواند ترکیبی بی نظیر باشد.

مهم است که قبل از استفاده از دارچین به مشورت با پزشک یا متخصص تغذیه خود بپردازید . به خاطر داشته باشید چنان چه دارو مصرف می کنید یا مشکلات خاصی دارید حتما با پزشک خود مشورت کنید.

مضرات زیاده روی در مصرف دارچین

اگرچه مصرف معمول دارچین برای بیشتر افراد کاملا مناسب است اما باید بدانید مصرف زیاد آن ممکن است است موجب بروز برخی مشکلات و بیماری ها شود.  در ادامه به برخی معضلات ناشی از زیاده روی در مصرف دارچین اشاره می کنیم:

-آسیب به کبد:

مصرف زیاد دارچین ممکن است باعث آسیب به کبد شود این امر به خصوص در افرادی که قبلاً مشکلات کبدی داشته اند محتمل تر است.

-آسیب به روده:

مصرف زیاد دارچین ممکن است باعث آسیب به روده شود و باعث تحریک روده و اسهال شود.

-آسیب به کلیه :

مصرف زیاد دارچین ممکن است باعث آسیب به کلیه شود، به خصوص در افرادی که قبلاً مشکلات کلیوی داشته اند و یا مستعد مشکلات کلیوی هستند این احتمال بیشتر است.

-تحریک پوست:

مصرف زیاد دارچین ممکن است باعث تحریک پوست شده  و باعث خارش و قرمزی پوست نیز شود.

-تداخل با داروها:

مصرف زیاد دارچین ممکن است با برخی از داروها تداخل پیدا کند و باعث افزایش یا کاهش اثر داروها شود.

به طور کلی مصرف دارچین در مقدار مناسب و با توجه به شرایط سلامتی شما کاملا ایده آل و مناسب است با این حال بهتر است قبل از مصرف دارچین با پزشک خود مشورت کنید به خصوص اگر قصد مصرف آن در مقدار زیاد یا برای مدت زمان طولانی را دارید.

فواید چوب دارچین چیست؟

چوب دارچین نیز مانند پودر دارچین خواص بسیار زیادی دارد که به سلامتی بدن کمک می کند. در خصوص خواص چوب دارچین باید متذکر شویم که خواص چوب دارچین بسیار مشابه با خواص پودر دارچین است.

نتیجه گیری

در کل دارچین یک ادویه محبوب است که به عنوان یک طعم دهنده در پخت انواع غذاها، شیرینی ها و نوشیدنی ها استفاده میشود. این ادویه محبوب  به دلیل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی اش مورد بسیار مورد استفاده  است اما این مهم که کدام نوع از دارچین را استفاده کنید بسته به سلیقه و بودجه شما دارد. 

چقدر این مطلب را دوست داشتید؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیازات 0 / 5. تعداد آرا: 0

شما اولین نفری باشید که امتیاز میدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر مطالب سایت

جست و جو در سایت